Jolly Med

Jolly Med

Dispozitiv pentru : Hidroterapie cu ozon, Tratament membre inferioare, Tratament pentru par, Cromoterapie

Hidromasajul

Masajul in cada pentru relaxarea corpului reprezinta cea mai simpla metoda de a mentine functiile organismului la inaltime. Masajul este unul dintre cele mai eficace tratamente pentru corp. Recomandat in mod special pentru functia sa anti-stres ce contribuie la o mai buna functionare a organismului.

Anti-ageing

Aplicata de peste 20 de ani in Institutul Superieur pour l'Esthetique Professionnelle (Dr. Vito Modugno, Roma), hidroterapia cu ozon este un instrument primar pentru obtinerea starii de bine generale (relaxare, imunostimulare) dar si adjuvant in terapiile de slabire si anticelulitice. Cu rezultate exceptionale este folosit in terapiile anti-imbatranire cunoscut fiind efectul anti-ageing al oxigen-ozonului.

Efecte generale

• relaxarea muschilor • cresterea starii de bine generale • cresterea tonusului psihic • favorizarea circulatiei periferice • cresterea drenajului limfatic, favorizand DETOXIFIEREA

Aplicatii medicale

 Dispozitivul consta intr-o unitate motor controlata de la distanta, conectata la curent electric, unde, intr-un singur corp sunt incorporate o pompa de aer, un generator de ozon si o unitate de comanda formata din componente electronice.

Aerul, imbogatit in ozon, este canalizat printr-un tub de plastic intr-un covoras special prevazut cu gauri pe unde se produc bulele.Aceste bai cu ozon sunt cunoscute pentru beneficele efecte terapeutice in contextul bolilor vasculare.

Certificat de catre Serviciul Sanitar National Italian ( S.S.N.I. ) , hidroterapia cu ozon poate fi utilizata pentru urmatoarele patologii : BOLI VASCULARE, efecte ale flebitei cronice, picior diabetic

Ciclu pentru boli vasculare periferice

Instructiuni : Initiati un ciclu format din 12 bai, o data pe zi . Repetati cel putin de 2 ori pe an. 

Ca urmare a acestor tratamente efectuate cu ozon si in special cu terapii cu oxigen-ozon , nu au fost inregistrate efecte adverse sau alergii. 

Studii recente ale mai multor universitati au contribuit enorm la intelegerea efectului ozonului si a beneficiilor acestuia ce pot fi aplicate in tratarea mai multor tipuri de patologii, cum ar fi picior diabetic, insuficienta venoasa cronica, psoriazis, afectiuni reumatice si hepatice si boli virale.

Reactiveaza si oxigeneaza circulatia periferica a sangelui, utilizarea sa fiind de asemenea excelenta pentru reabilitarea membrelor traumatizate.

Reduce umflaturile picioarelor si gleznelor. Oxigeneaza tesuturile printr-o detensionare continua. Cantitatea de ozon produsa este calculata cu precizie, cu un standard de siguranta verificat.

Capacitatea sa de vindecare a fost de asemenea testata dupa sute de ore de utilizare prelungita a dispozitivului medical. Testele medicale au fost efectuate la Universitatea din Siena.

Hidroterapia cu apa ozonizata a fost propusa ca tratament adjuvant pentru piciorul diabetic, atat pe piciorul cu piele integra cat si pe piciorul cu leziuni ulcerative.

Cum actioneaza hidroterapia la pacientul cu picior diabetic:

Aparatul medical Ozonomatic Jolly Med este dotat cu un incalzitor ce mentine temperatura optima pentru tratarea piciorului diabetic : 37 grade, ozonul fiind generat continuu pe toata durata terapiei.

Diferenta dintre terapia cu sac si hidroterapie: Sacul usuca pielea si ozonul nu mai este la fel de eficace. Apa face ca plaga sa fie umeda tot timpul si efectul antibiotic se manifesta mult mai bine.

Studii Jolly Med

Citeste mai mult

Cazuri INAINTE-DUPA

cAZURI TRATATE

aplicatii non-medicale

Hidroterapie in cada - hidromasaj

Masajul in cada pentru relaxarea corpului, reprezinta cea mai simpla metoda de a mentine functiile organismului la inaltime.

Masajul este unul dintre cele mai eficace tratamente pentru corp. Recomandat in mod special pentru functia sa anti-stress ce contribuie la o mai buna functionare a organismului.

Ozonul este compus din 3 molecule de oxigen care se descompun in oxigen pur. O parte din oxigen se elibereaza in aer dupa ce isi exercita efectul asupra corpului, in timp ce o molecula de oxigen patrunde in corp prin piele, la locul de frecare dintre aceasta si jetul de bule. Bulele de aer care se formeaza creaza o presiune la nivelul pielii favorizand penetrarea oxigenului in epiderma, ceea ce duce la hidratare profunda si detoxifiere. Bulele mici de ozon produse de aparat in apa, care efectueaza un micromasaj delicat, provoaca un efect general stimulant.  Acest rezultat se datoreaza activarii circulatiei vasculare, dilatarea capilarelor, cresterea presiunii in vene si accelerarii circulatiei periferice.

 

Aplicatia pentru par -principalele beneficii :

Ozonul actioneaza mult mai eficace cand este raspandit pe o suprafata umeda, in cazul de fata parul.  Accesoriul Ozo-Hair, aplicabil la dispozitivul Jolly Med, patrunde printre firele de par cu un jet de aer imbogatit cu ozon( intr-o concentratie controlata si sigura) uscand astfel cu delicatete si igienizand parul.

Aplicatia pentru mediu

Aplicatia pentru mediu curata si dezinfecteaza camera unde este plasat dispozitivul. In timpul desfasurarii programului, camerele trebuie sa ramana inchise. Nici o persoana sau animal nu au voie sa intre pe perioada programului in camera unde este plasat dispozitivul.

Un purificator de aer este un dispozitiv care elimina contaminantii din aer. Ozonomatic Jolly Med este benefic pentru cei care sufera de alergii si astm. Ajuta la reducerea sau eliminarea fumului de tutun si al altor mirosuri neplacute si nocive pentru organism, dar este foarte potrivit si pentru cei care isi doresc un aer cat mai curat si nepoluat in casa. Praful, polenul, parul de animale, sporii de mucegai, si praful acarian pot actiona ca alergeni, care provoaca alergii la persoanele sensibile. Particulele de fum si compusii organici volatili (COV) pot prezenta un risc
pentru santate. Expunerea la diverse componente, cum ar fi COV creste probabilitatea de a te confrunta cu simptome ale sindromului de a te simti bolnav atunci cand stai mai mult in acel spatiu in care
se afla acesti compusi.